Betrouwbaar

Hoe werkt InDeSale.eu

InDeSale.eu is een vezamelsite van het actuele sale aanbod van de grote webshops. Elke dag worden de producten van de meeste online winkels verzameld, gerangschikt en gecontroleerd op beschikbaarheid. Producten zoeken via InDeSale.eu is dus heel betrouwbaar. Met zoekfilters als maat, prijs, merk en korting kun je je zoekopdracht verkleinen, zo vind je snel wat je zoekt.

Goed om te noemen:

 • InDeSale.eu is geen webshop, maar een zoekmachine van producten die in de sale zijn.
 • Er worden bij InDeSale.eu geen producten verkocht, dit gaat altijd via de webshop waar het product te koop staat.
 • InDeSale.eu verzend de producten niet en beschikt niet over de voorraad.

InDeSale.eu is betrouwbaar omdat:

 • InDeSale.eu update elke dag de prijzen, maten en beschikbaarheid van de producten van de aangesloten winkels.
 • InDeSale.eu werkt met handmatig geselecteerde, betrouwbare partners. Vrijwel alle aangesloten webshops zijn voorzien van het keurmerk: ‘Thuiswinkel waarborg’ of ‘Webshop keurmerk’.
 • De daadwerkelijk aankoop van het product loopt altijd via de betreffende webshop. Daar zorgen ze voor een beveiligde betaal omgeving en afhandeling van je bestelling.
 • Betaalgegevens zijn niet bij InDeSale.eu bekend, noch wordt hier door InDeSale.eu naar gevraagd.

Tips voor veilig online kopen

Tegenwoordig wordt er online van alles en door iedereen gekocht en verkocht. Daarbij zijn betrouwbaarheid en veiligheid erg belangrijke punten. Onderstaand een aantal tips om ervoor te zorgen dat je betaling veilig verloopt en dat je de gekochte producten ontvangt.

 • Controleer de https verbinding; in de adresbalk van je browser staat heb webadres van de webshop, zorg ervoor dat dit begint met ‘https://’. Dit houdt in dat de internetverbinding beveiligd is en afgeschermd voor onbevoegden.
 • Controleer het betaalmiddel; bij de meeste aangesloten webshops op indesale.eu is iDeal de meest gangbare manier van betalen. Dit betreft een directe betaling via je eigen rekening. Volgens de consumentenbond zijn er over iDeal geen klachten bekend. PayPal en Creditcard zijn ook bekende maar minder gebruikte betaalmethodes. Deze hebben elk hun eigen risico’s of zorgen juist voor een vangnet mocht er iets mis gaan met of tijdens de betaling.
 • Lijkt iets te mooi om waar te zijn; dan is het dat vaak ook. De nieuwste telefoons die in de winkel 700 EUR kosten op internet voor 200 EUR, dat kan niet kloppen. Wees extra alert in dit soort situaties.
 • Gebruik verschillende sterke wachtwoorden; wachtwoorden onthouden van verschillende accounts is vaak een gedoe maar het zorgt er wel voor dat je beter beschermd bent tegen kwaadwillenden. Tegenwoordig zijn er verschillende password managers beschikbaar die met 1 master password werken.